Project 4: My Boxer!

De start is gemaakt, de R1100RS is ontmanteld! Het is eigenlijk nog een hele nette motor die met zorg is behandeld door de vorige eigenaar. Het idee is om er een soort “super motard” BMW van te maken. Licht en gemakkelijk te sturen. Gewoon een motor die je snel even pakt en waar je je echt mee kunt uitleven!
Hieronder de foto die verantwoordelijk is voor het idee.
Het achter frame gedemonteerd en het achterste steunpunt ca. 3 cm verlengd. Tevens heb ik een iets langere achterschokbreker gemonteerd waardoor de motor dus iets voorover wordt gezet. Door de steilere hoek van de voorvork die zo is ontstaanstuurt de motor straks makkelijker de bocht in.
Tevens is er een aanpassing van het achterframe gedaan waardoor het allemaal iets “slanker” lijkt. En de basis voor tank en buddy zijn volledig van eigen ontwerp. Ik heb gewerkt met schuimmodellen om het juiste beeld te krijgen. Snijden, schaven en plakken!
De koplamp is inmiddels ook gekozen en geplaatst na wat aanpassingen. Lekker licht en open, maar het gaat waarschijnlijk nog wel iets “aangekleed” worden.
Benieuwd?? Blijf dan de website in de gaten houden…

Geef een reactie

Als je geen robot of spammer bent; graag even invullen! *